top of page

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii de Utilizare a acestui magazin online. Acesti Termeni de Utilizare reglementeaza accesul si utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui magazin online sunteti de acord sa respectati acesti Termeni de Utilizare si orice linii suplimentare, restrictii, sau norme care pot fi postate in legatura cu sectiuni specifice sau servicii ale acestui site. AMIRA COSERIT SRL isi rezerva dreptul de a face modificari la acest site si la aceste Conditii de Utilizare, in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti acesti Termeni de Utilizare de fiecare data cand accesati acest site.

Drepturi de autor
Acest site contine grafica, imagini-fotografii, documente, text, fonturi, precum si alte informatii, toate acestea adunate fiind mentionate "Continut". Acest site si continutul sau sunt proprietate, cu drepturi de autor, a AMIRA COSERIT SRL. Este strict interzis de a retine, copia, distribuii, publica, sau de a folosi orice parte a continutului, cu exceptia cazurilor permise in mod expres in acesti Termeni de Utilizare. AMIRA COSERIT SRL isi rezerva dreptul de a adauga, a sterge sau modifica orice parte a continutului in orice moment, fara notificare prealabila.

Utilizarea site-ului
Vi se acorda permisiunea de a accesa si utiliza acest site si continutul sau cu unicul scop de a pregati, a evalua si a lansa o comanda de produse sau servicii exclusiv prin intermediul AMIRA COSERIT SRL. Nu sunt permise si autorizate alte scopuri, cum ar fi descarcarea, pastrarea, utilizarea, publicarea sau distribuirea unei parti din continut. Obtinerea de produse de la Coala.ro nu va da dreptul de a utiliza orice parte a continutului site-ului, in schimb puteti utiliza, in orice scop legal, produsele finite obtinute de laYolans Com SRL.

Sunteti de acord sa utilizati acest site intr-o maniera responsabila, care este in deplina conformitate cu acesti Termeni de Utilizare, precum si cu legile si reglementarile in vigoare. Fara nici un fel de exceptie, orice parte din continutul site-ului nu poate fi folosita: ca o marca comerciala sau alta marca, pentru orice fel de utilizare pornografica, pentru orice scop ilegal, pentru a defaima orice persoana, pentru a incalca dreptul de intimitate sau publicitate a oricarei persoane, pentru a nu incalca orice drept de autor, denumiri sau marci comerciale sau alt drept de proprietate intelectuala ale oricarei persoane sau entitati. Sunteti de acord ca nu veti folosi site-ul pentru a realiza Produse care sunt ofensatoare, ilegale, hartuitoare, defaimatoare, amenintatoare, daunatoare, obscene, de virusare sau in alt mod inacceptabil. AMIRA COSERIT SRL poate refuza sau intrerupe oricand serviciile pentru clientii care se dovedesc a fi angajati in activitati nedorite cu ajutorul AMIRA COSERIT SRL.

Sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru protejarea parolei dvs. si controlului la accesul contului inregistrat. Sunteti de acord ca veti fi responsabil pentru comenzile plasate, sau pentru alte actiuni realizate prin intermediul contului dumneavoastra inregistrat.

Comentarii, sugestii, propuneri...
Orice comentarii, sugestii, propuneri sau marturii facute catre AMIRA COSERIT SRL, in legatura cu exploatarea sau cu continutul site-ului, sunt furnizate de emitent si primite de AMIRA COSERIT SRL pe o baza neconfidentiala. Toate aceste comentarii, sugestii sau alte informatii vor deveni proprietatea exclusiva AMIRA COSERIT SRL. Prin trimiterea oricaror astfel de informatii catre AMIRA COSERIT SRL, sunteti de acord ca transferati si atribuiti, fara nici un cost, toate drepturile dumneavoastra, titlul sau interesul in informatii, inclusiv toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Sunteti de acord ca AMIRA COSERITSRL este libera sa foloseasca aceste informatii fara nici un fel de restrictie, in mod nelimitat.

Legea aplicabila
Partea cu care contractezi o comanda, vanzatorul produselor si serviciilor oferite si vandute pe acest site este AMIRA COSERIT SRL, o societate cu raspundere limitata, organizata in conformitate cu legislatia Romaniei, cu sediul in Filipeni, Bacau-Romania, Str. Prieteniei nr.37 Toate problemele legate de protectia privind incalcarea drepturilor comunitare sau de abuz de materiale cu drepturi de autor vor fi guvernate de legile in vigoare din Romania. Toate celalalte aspecte legate de accesul sau utilizarea acestui site vor fi guvernate de legile Romaniei. Orice actiune in justitie sau procedura judiciara care decurge din accesul sau utilizarea dumneavoastra a acestui site trebuie sa fie instituite in Bacau, Romania.

bottom of page